paarden of andere dieren

Paard magneetmassage:

 

Welkom op de informatie pagina over de Paard Magneetmassage.

Afgelopen jaar heb ik me verdiept in de werking van de magneten op paarden. Wat de magneten voor de mensen konden betekenen was mij al lang bekend; ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen van klanten en ook mijn eigen gezin heeft veel baat bij het dragen van de magneetsieraden.

Nu is het niet zo eenvoudig om je paard een magneetsieraad te laten dragen , zeker niet als ze dagelijks op de wei staan. De kans op verlies en beschadiging is te groot.

 

Mijn gewaardeerde collega Jeannette Bal heeft een magneetmassage techniek ontwikkeld voor de mens en afgelopen jaar ben ik druk geweest om de techniek toe te passen op de paarden. De reacties zijn geweldig! Ik heb al veel paarden kunnen behandelen en zowel de ruiter als het paard merken duidelijk verschil.

En samen met mijn gewaardeerde collega Lianda Sulsters heb ik ( Agnes van Moorsel ) alle kennis geleerd en kan ik u zeggen dat zij alle workshops verzorgt in Nederland en ik deze verzorg in België. Wij zijn zeer blij met onze samenwerking omdat wij door samen te werken nog meer mensen en paarden kunnen laten ervaren wat magneten met hun doen. En dus meer mensen en dieren kunnen helpen.

Waarom magneet massage?

 

* ontspant snel en langdurig

* stimuleert de doorbloeding

* voert afvalstoffen sneller af

* vermindert klachten

* brengt fysiek, psychisch en energetisch in balans

* werkt op spieren, hormonen en energiebanen

 

Investeer in de gezondheid van je paard en boek een massage of volg zelf een workshop zodat je wekelijks je paard kunt helpen ontspannen.

 

 

 

De kosten voor 2017 zijn als volgt:

 

Magneet Massage: € 1,- per minuut, na 60 minuten blijft de prijs € 60,00.

Reiskosten zijn inclusief binnen de 15 kilometer (vanuit 3940, Hechtel) .

buiten 15 kilometer komt er 19 cent per kilometer bij.

 

Workshop: € 207,- voor het totale pakket; dit is inclusief reiskosten zoals hiervoor staat vermeld, werkboek, en 1 magneet pebble. Regel jij de workshop en kunnen er meerdere personen meedoen bij jou op stal of club?

 

Dan krijg jij korting !!

 

Voor meer info of een afspraak neem dan contact op met MAGNESTIX.