Magneetmassage mensen

Magneetmassage:

 

Masseren met magneten is een heel oud principe uit het verre oosten.

Magneten activeren ons zelf genezend vermogen en helpen ons lichaam weer in balans te komen, stress- en pijnklachten kunnen verminderen.

 

De energie die vanuit de magneet in de bloedbaan komt stimuleert de rode bloedlichaampjes om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Zo krijgen alle cellen in het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed en worden de cellen weer geordend en komt uw lichaam weer in balans.

Het immuunsysteem wordt ook daardoor gestimuleerd en de cellen kunnen zich vernieuwen waardoor pijnverlichting kan worden ervaren.

 

Een magneetmassage of de sieraden van ( ENERGETIX ) kunnen u terug in balans brengen of u helpen met verschillende klachten of problemen.

Deze kunt u via mij bestellen, klik hiervoor op DE LINK hiernaast.

 

Magneetmassage kan de klachten verminderen bij:

 

* Gewrichtsproblemen.

* Reuma, fibromyalgie, pijn.

* Slecht slapen en alle stressgerelaterende klachten.

Massage:

 

Voor de massage heb je verschillende magneten die ieder van kracht verschillen.

Ook heb ik een magneet met koper die zeer doeltreffend is bij reuma en ontstekingen, en voor vrouwen ook hormonaal balans gaat geven.

 

De magneten kunnen warm aanvoelen tijdens de massage wat een diep gevoel van ontspanning geeft op de spier. Ook kan de magneet koud aanvoelen maar zal tijdens de massage langzaam veranderen en wat warmer worden door de doorbloeding.

Bij een massage over de kleren heen is het warmtegevoel minder aanwezig maar de werking is het zelfde.

 

U mag zelf kiezen of u gemasseerd wilt worden met uw kleding aan of gewoon op de blote huid met olie en eventueel met essentiële oliën. Dit kan zowel liggend als zittend worden toegepast.

 

Er zijn 4 verschillende massagemogelijkheden en -tijden:

 

* Rug / nek en schouder 30 minuten

* Gezicht / nek en hoofd 30 minuten

* Voeten 30 minuten

* Gehele lichaamsmassage 60 minuten

 

Ook dit is SUPER voor kinderen :

 

* Vermoeidheid * Concentratiegebrek

* Overprikkeling * Somberheid

* Bedplassen * Nervositeit

* Hyperactiviteit * Allergieën

* Slapeloosheid * Stress

* Chronische aandoeningen zoals hoofdpijn, darmproblemen enz….

 

Wanneer ik GEEN behandeling kan doen:

 

* Mensen die een pacemaker hebben.

 

* Of andere medische apparaten met een batterij.

( bijv. insuline pompje)

 

* Kankerpatiënten.

 

* Zwangere vrouwen.

 

Als u behandelend arts u goedkeuring geeft of indien het uw eigen keuze is dat u dit toch graag wenst, dient u een document te ondertekenen waarmee u erkent dat u zelf verantwoordelijk bent en waardoor ik op geen enkele manier aansprakelijk gesteld kan worden. Zie iets meer uitleg hieronder.

Wat kunt u verwachten:

 

U kunt kiezen voor een magneetmassage op de blote huid met olie of over de kleding heen. Geef tijdens het maken van de afspraak aan mij door of u uw kleding aan wilt houden of liever op de blote huid gemasseerd wilt worden.

 

Wat kunt u ervaren:

 

U zult tijdens de magneetmassage een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op het welzijn. Sommige klanten ervaren warmte, andere ervaren aangename tintelingen en nog anderen een loom ontspannend gevoel. Iedereen is anders!!

Een enkele klant ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt na een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben.

 

Genoeg water drinken:

 

Tijdens de magneetmassage komen afvalstoffen vrij. Om deze zo snel mogelijk uit het lichaam af te voeren, krijgt u na de behandeling een glas (gemagnetiseerd) water voordat u de praktijk mag verlaten. Wacht u met drinken dan kunnen de afvalstoffen weer “neerslaan”  en de massage te niet doen. Tijdens het drinken kunt u gelijk even bijkomen voordat u weer het verkeer in gaat. Ook kunt u nog vragen stellen over de behandeling of de effecten. Ook als u de sieraden draagt van Energetix dient u heel goed te blijven water drinken.

 

Alternatieve therapie:

 

Magneetmassage valt onder de alternatieve therapieën en is gericht op het lichaam als geheel. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor kan, net zoals bij homeopathie of acupunctuur, een begin verergering optreden. Dit is een goed teken. Het betekent dat de behandeling aanslaat, maar ook zonder verergering heeft een magneetmassage effect.

 

Voor meer info of een afspraak neem dan contact op met MAGNESTIX.

De behandeling is aangenaam:

 

Heeft u last van pijnlijke spieren of pijnlijke plekken waar de klacht opspeelt, dan zult u merken dat een magneetmassage verlichting brengt. Zelfs een lichte aanraking kan hier voldoende voor zijn. De behandeling hoeft geen pijn te doen om toch te werken. U kunt zich dus tijdens de gehele massage heerlijk ontspannen.

Heeft u liever een stevige massage dan kan dit ook met de magneten. Voor het effect hoeft dit echter niet. Geef uw voorkeur gerust tijdens de behandeling aan mij door.

 

 

Wanneer kunt u NIET gemasseerd worden met magneten:

 

De magneetmassage kan niet worden uitgevoerd bij mensen met een pacemaker of andere medische apparatuur met batterijen. De magneten kunnen de batterij leegtrekken of verstoren, raadpleeg altijd eerst uw behandelend arts, mocht de arts u toestemming geven dient u hier een verklaring van mee te brengen.

 

Ook vrouwen in de eerste 3 maanden van hun zwangerschap worden een magneet massage afgeraden, tenzij zij al gewend zijn aan magneet therapie of sieraden. Elke verandering in het leefpatroon van een zwangere wordt afgeraden zoals b.v. bewust afvallen en/of ineens gaan sporten. Raadpleeg voor advies uw arts of verloskundige. Als u wel al sieraden kent of de massage dan weet u ook wat de magneetsieraden of massage voor u doen. Ook dient u dan wel een formulier te tekenen of goedkeuring te krijgen van arts.

 

Magneetmasseurs masseren in principe gezonde mensen met een klacht. Heeft u langdurige ( bv kanker ) of onverklaarbare klachten raadpleeg dan altijd eerst een arts en vraag of hij het raadzaam vindt of u een (magneet) massage ondergaat. U kunt samen met u arts of alleen altijd een eigen keuze maken voor zowel de massage of dragen van de sieraden, echter vraag ik u dan wel een document te ondertekenen dat ik niet aansprakelijk ben.

 

Therapeuten zijn meer gespecialiseerd in mensen met een (chronische) ziekte.

Zij zullen eerst een uitgebreide anamnese afnemen voordat zij u gaan behandelen of u doorverwijzen naar een arts.

 

NIEUW !!!!