Virtuele maagband

Virtuele Maagband:

 

De virtuele maagband is een zeer goed alternatief voor de normale fysieke maagband. Het is in het bijzonder geschikt voor mensen die teveel of heel de dag door eten. Het kan dus zonder de risico’s van een operatie, de gezondheid en het leven van veel mensen verbeteren.

Dankzij de kennis die we nu hebben over de werking van ons brein en met de kracht van hypnose, is het mogelijk om, met behoud van de voordelen van een chirurgische maagband, een virtuele maagband te plaatsen.

 

Dit is zonder narcose, wonden, pijn, ongemak, littekens en ziekteverzuim. Ook complicaties zoals ontstekingen, koorts en zelfs de kans te overlijden, zijn niet aanwezig.

Daarnaast zijn de resultaten van de virtuele maagband wereldwijd ook nog eens een stuk hoger. Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82% een stuk effectiever te noemen.

Het mooie van hypnose is dat je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal in een vorm van trans. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest, maar je krijgt juist meer controle over bijvoorbeeld je gewicht. Dat is natuurlijk precies wat je wilt!

De behandelmethode bestaat daarbij uit 5 hypnose sessies.

Wat gaan we doen?

 

In de eerste sessie: gaan we bespreken wat jouw doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom het je tot nu toe niet is gelukt. Je gaat nieuwe doelen stellen en de maagband wordt vervolgens geïnstalleerd. Verder worden er nieuwe gewoontes bij je ingebracht, die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen.

 

In de tweede sessie: worden de suggesties verder versterkt en eventuele problemen opgelost. Hierbij valt onder andere het denken, het aanpassen van de virtuele maagband, emoties, tips & tricks, aanvullende informatie of wat er ook maar nodig is.

 

In een derde en vierde sessie: gaan we verder op zoek naar de oorzaak van het overgewicht. Er is altijd een oorzaak te vinden voor het gewicht dat je nu hebt. Alleen ligt deze oorzaak vaak in het onderbewuste. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: negatieve overtuigingen, emoties en onbewuste gewoontes en/of tegenwerking. Je hoeft echt niet zelf te weten waar het vandaan komt, want daar komen we met hypnose wel achter. Met hypnose gaan we in gesprek met het onderbewuste om de oorzaken op te sporen en weg te nemen.

 

In de vijfde sessie: evalueren we gezamenlijk op de voortgang. Zijn er bijvoorbeeld nog bepaalde triggers, hoe heb jij de behandelingen ervaren en zijn er nog andere aandachtspunten? In deze laatste sessie zetten wij ‘de puntjes op de i’, zodat er in de toekomst geen jojo-effect ontstaat.

 

De virtuele maagband is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar, die worstelt met overgewicht.

Extra’s: Bij het Virtuele Maagband-programma word je voorzien van een handig MP3-opname.

 

 

Afslanken zonder dieet of operatie????

Het Hypnose-maagband programma is GEEN DIEET!

Je mag ALLES blijven eten!

Het is een programma dat IN SAMENWERKING met jou, zorgt voor levens veranderende, andere, natuurlijke en (on)bewuste, keuzes naar voeding toe, waardoor je blijvend afslankt.

Een inspanning van jezelf zelf blijft nodig, maar door de hypnose gaat het wel véél gemakkelijker.

 

 

Dit programma gaat over méér dan enkel een maagband:

 

* controle over de grootte van je porties

* gezondere keuzes

* loslaten van oude patronen

* neutraliseren van de oorzaak van je gewichtsproblemen

* anders omgaan met emoties en voeding/dranken

 

Dit is een programma dat de oorzaken en gevolgen aanpakt, zonder de nadelen van een operatie.

 

Je onbewuste kent het verschil niet tussen wat écht is en wat je je inbeeldt, dus het neemt de “maagband” aan als ECHT, waardoor je lichaam zich ook zo zal gedragen en je gedachten over voeding veranderen. (en dus ook je eetgewoonten)

 

Jouw investering ?

 

101 % gemotiveerde inzet om zelf ook de nodige veranderingen, stap voor stap, te maken!

Een goeie, levendige verbeelding

Genieten van je nieuwe leven als een “natuurlijk slank persoon”

 

Mijn garantie?

 

Niemand kan je 100% succes beloven, ook ik niet.

Hoeveel geld heb je in je leven al uitgegeven aan diëten, poeders, vervangmaaltijden, pilletjes,… zonder blijvend resultaat omdat de OORZAKEN niet werden aangepakt?

Ik beloof je dat ik me meer dan 101 % zal inzetten om jouw doelen mee te helpen bereiken.

Ook een chirurg kan geen garanties geven of een operatie wel of niet slaagt, en dat kan ik ook niet, wel dat ik ALLES zal doen om jou te helpen slagen!

Moest ik merken tijdens het intake gesprek, dat hypnose niet jouw ding is, of je niet voldoende gemotiveerd bent om zelf de nodige veranderingen te maken, ga ik mijn programma ook niet “verkopen”, dan kan je je centen beter anders gebruiken.

(en ik mijn tijd). Ook als jij zelf moest beslissen het toch niet te doen, is dit helemaal oké ! Dan ben je me ook niks verschuldigd buiten het intake gesprek.

 

 

Wat krijg jij van mij?

 

Dit programma is totaal anders dan de “gewone” hypnose sessies om af te slanken.

Het is niet bedoeld voor mensen die een beetje overgewicht hebben door teveel te snoepen of verkeerde keuzes te maken.

Dit programma is vooral bedoeld voor mensen die 15 kg en meer moeten afslanken, die te grote porties eten en/of heel de dag door eten.

Dit programma is zo opgezet dat je stap voor stap, die nieuwe JIJ wordt, waar je al zo lang van droomt.

 

Het maagbandprogramma:

 

Bestaat uit 5 sessies zoals u hierboven heeft kunnen lezen met ongeveer een week tussen en een opvolgsessie na 3 maanden.

Het programma helpt jou om los te komen van oude patronen, anders te gaan denken over voeding, anders te leren eten, stopt met jezelf te saboteren en vrij te worden van onderliggende blokkades om blijvend af te slanken op een gezonde en veilige manier.

Je krijgt een MP3 mee als ondersteuning om elke dag te beluisteren. Op deze manier krijgt jouw onbewuste elke dag opnieuw de opdracht om de nodige veranderingen blijvend door te voeren.

Dit is het meest succesvolle programma ter wereld momenteel, dat voordien enkel beschikbaar was in Amerika, Canada, Australië en Engeland. Nu is het ook beschikbaar in België en Nederland.

 

In België zijn er slechts een paar mensen die opgeleid zijn door Sheila Granger. Rob de Groof is een van die personen en hij heeft mij hier de kennis van geleerd. Zie filmpjes op youtube.

Vergeleken met wat je al uitgegeven hebt of nog zou uitgeven aan diëten (die niet werken op langere termijn), is dit een investering in jezelf, voor de rest van je leven. Je mag alles blijven eten en je slankt af! Ook verdien je dit geld terug omdat je minder gaat eten en/of snoepen, en er geen vervangmaaltijden of speciale extra diëten nodig zijn. Alles gebeurt met gezonde, verse voeding.

 

Hoe geweldig is dat!

 

Prijs voor dit programma:

 

De internationale standaard prijs is € 797,00 (voor 4 sessies)

Jouw prijs:

€ 695,00 voor 5 sessies.

Inclusief:

een MP3 opname voor thuis

e-mailbegeleiding

 

Voor meer info of een afspraak neem dan contact op met MAGNESTIX.