Stoppen met roken

Eindelijk!! Stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen!

Echte hypnose is de oplossing.

 

Ja, ik wil eindelijk een Niet-Roker zijn en blijven:

" EINDELIJK en UNIEK in België:

Blijvend een Niet-Roker zijn, zonder enige last

Geen slecht humeur, geen gewichtstoename... DIRECT! "

 

 

Zo werkt het:

 

Als je bewust beslist dat je een Niet-Roker bent, maak je een goede keuze. Maar zo lang je onderbewustzijn jou als Roker ziet is er een probleem. Je onderbewustzijn gaat je blijven aansporen om te roken want het heeft nog steeds die gewoonte...

Maar niet meer:

RookSTOP is een unieke en uiterst effectieve sessie, nieuw in België wij gaan er voor zorgen dat je onderbewustzijn ook op het niveau Niet-Roker komt te staan.

 

Als jij dan echt wil stoppen dan staan zowel je bewustzijn en je onderbewustzijn op dezelfde lijn. Je hebt dan geen drang meer, geen ontwenningsverschijnselen ... want dat is iets voor Ex-Rokers en jij bent een Niet-Roker..

Stoppen met roken:

 

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is roken geen verslaving, maar aangeleerd gedrag. Gedrag wat je hebt aangeleerd kun je ook heel makkelijk weer afleren.Roken is in het onderbewuste vaak gekoppeld aan iets. Woorden als ‘gezelligheid‘, ‘ontstressen‘ of een ‘rustmomentje voor jezelf pakken‘ komen regelmatig voor. In werkelijkheid vertegenwoordigen zij vaak een behoefte, waarin roken de emotie eventjes onderdrukt.

 

Met hypnose gaan we aan die behoefte en/of emotie werken en geven wij het een andere invulling. Op deze manier verdwijnt de behoefte aan een sigaret. Doordat de emotie verandert, wordt het voor de persoon in kwestie makkelijker om zijn oude gedrag te doorbreken.

Deze theorie is grotendeels vergelijkbaar met vele andere verslavingen. Hierdoor is hypnose zeer geschikt om op een snelle, effectieve manier van een verslaving af te komen.

 

Wist je dat met hypnotherapie de hoogste resultaten worden gehaald bij het stoppen met roken?

Hoe kan Hypnose bij MAGNESTIX je helpen?

 

In het geval van ‘stoppen met roken met hypnose’ is 95% binnen 1 sessie gestopt. Met hypnose gaan we aan de behoeften en/of emotie van roken werken. Samen geven wij dit een andere invulling, zodat het aangeleerde gedrag verleerd wordt.

Hoe zou het zijn om gezonder door het leven te gaan?

Wat zou je doen met het geld dat je uiteindelijk bespaart?

Hoe zou het zijn om je conditie weer terug te krijgen?

En om weer écht lekker te ruiken?

 

Stel niet langer uit en maak die eerste stap. Het gaat uiteindelijk om jouw lichaam. Zorg ervoor dat jij het beste uit jouw leven haalt.

 

Voor meer info of een afspraak neem dan contact op met de MAGNESTIX.